3100 Salgótarján, Bajcsy-Zs. út 9. Útvonal tervezes


Kazánkezelő (2-12 t/h között), Kazángépész ( 12t/h felett) továbbképzéseKazánkezelő (2-12 t/h között), Kazángépész (12 t/h felett) továbbképzése

 

Hatósági határozat: BP/0102/1175-1/2023.

 

Érvényességi idő: 5 év

 

Ismertető

A Kazánkezelő (2-12 t/h között) és Kazángépész (12 t/h felett) továbbképzés célja, hogy a hatósági jellegű továbbképzést teljesítő személyek a szükséges korszerű műszaki-biztonsági szakmai anyagot sajátítsanak el.
A továbbképzés célja elérése érdekében a továbbképzésen részt vevők ismerjék meg a területre vonatkozó hatályos jogszabályi előírások, érvényes műszaki szabványok követelményeit, különös tekintettel azok változásaira és váljanak képessé a megváltozott szakmai követelmények alkalmazására.
A továbbképzésen érdemben lehetőséget kell adni a résztvevőknek a vonatkozó hatályos jogszabályi és érvényes műszaki szabvány követelmények megismerésére és megértésére.

 

 

 

Bemeneti feltételek

– A továbbképzésre jelentkezők felvételi követelménye: a továbbképzés szakterülete szerinti szakképesítés megléte. A továbbképzésre jelentkezők felvételi követelményét a 16/2018. (IX. 11.) ITM rendelet 2. mellékletében meghatározott képesítések, vagy más, a szakmai kompetenciák tekintetében azzal egyenértékű képesítések jelentik.
– A továbbképzési igazolás a szakterület szerinti szakképesítést igazoló bizonyítvánnyal együttesen jogosít a továbbképzések szakterülete szerinti műszaki biztonság szempontjából jelentős munkakörök betöltésére.