3100 Salgótarján, Bajcsy-Zs. út 9. Útvonal tervezes


BemutatkozásAdatkezelési tájékoztató

 

 

 

 

 

1995-ben alakult meg az Információ és Kommunikáció BT., melyben dr. Fekete Mihály és fia Fekete Zoltán voltak a tulajdonosok. dr Fekete Mihály halála után 2008-ban jött létre a Fekete Felnőttképzési Kft. Fekete Zoltán egyszemélyes tulajdonaként egyben emléket is állítva dr. Fekete Mihály törekvéseinek, miszerint a tudásalapú társadalomra szüksége van minden térségnek fejlődése érdekében. 2009-ben a Kft. akkreditálásra került, majd 2014-től (az akkreditáció törvényi megszűnésével) az NMH Szakmai és Felnőttképzési Igazgatósága engedélyével folytatta tovább tevékenységét.


 
Tisztelt Látogató!

A Fekete Felnőttképzési Kft-ben 2008 óta dolgozunk azért, hogy a térségben olyan képzéseket szervezzünk, elsősorban hiánypótló jelleggel, amelyek elősegítik a hallgatók munkaerő-piacon való megfelelését, elhelyezkedési esélyeit.

Kiemelt programjaink voltak: a TÁMOP 1.1.2. (hátrányos helyzetűek foglalkoztatásának javítása), TÁMOP 1.4.3. (innovatív kísérleti foglalkoztatás), TÁMOP 5.3.6. (komplex humán szolgáltatás) és a GINOP 5.2.1. (ifjúsági garancia kiemelt projekt).

Évente körülbelül 40-50 tanfolyamot bonyolítunk, ez mintegy 600 felnőtt szakképzését jelenti.

A cég zömében külső oktatókat foglalkoztat, így egyrészt van lehetőségünk a legjobbak közül válogatni, másrészt a már bevált oktatókat rendszeresen tudjuk foglalkoztatni.

20 éve folyik tehát a felnőttképzés, így ismertségünk országos. Eddig 11 megyében oktattunk és vizsgáztattunk felnőtteket.

Célunk az, hogy a felnőttképzést magas színvonalon végezzük, az oktatás minősége folyamatosan javuljon. További cél, hogy a képzések rugalmasan alkalmazkodjanak a társadalmi igények változásaihoz. Jó szakmai hírnévnek örvendünk és mindent megteszünk azért, hogy az elismertséget és a jó hírnevet megőrizzük. A képzésben résztvevők több mint 90 %-os elégedettséget jeleztek vissza a tanfolyamok elvégzése után.

 
Fekete Felnőttképzési Kft.

Olcsón, gyorsan, rugalmasan