3100 Salgótarján, Bajcsy-Zs. út 9. Útvonal tervezes

DokumentumokGipszkartonszerelőGipszkartonszerelő
A Gipszkartonszerelő a Szárazépítő 4 0732 06 11 kapcsolódó részszakmája

A gipszkartonszerelő szakember ismeri a szerelt válaszfalak, előtétfalak, aknafalak, függesztett és függesztés nélküli álmennyezetek, fa és fémvázas tetőtérbeépítés kivitelezési technológiáit, azok folyamatának szabályait és az alkalmazandó anyagokat. A szakma speciális eszközeit, kéziszerszámait, kisgépeit biztonsággal kezeli. A tevékenységekhez kapcsolódó speciális munkavédelmi előírásokat betartja. Egyéni és csoportos munkában szárazépítési szerkezeteket szerel, felületképzésük elvégzi. Az elkészült szerkezetet felméri, minőségileg és mennyiségileg ellenőrzi. Szerelt szerkezeti rendszereket javít, szakszerűen bont, hulladékot kezel.

 

Képzés megkezdésének feltételei
Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
Egészségügyi alkalmassági vizsgálat: szükséges

 

Időtartam
550 óra (előzetes tudásszint beszámításával ez tovább csökkenthető)

 

A Gipszkartonszerelő részszakma megszerzésének feltétele a sikeres szakmai vizsga, mely független akkreditált vizsgaközpontban kerül megszervezésre.

A képesítő vizsgára bocsátás feltétele a szakmai képzés követelményeinek teljesítéséről, a képző intézmény által kiállított tanúsítvány.

SZAKKÉPZÉS, ÁTKÉPZÉSTanfolyamaink korszerű, megújult környezetben biztosítják hallgatóinknak a különféle képzési lehetőségeket.

Székhely: 3100 Salgótarján Bajcsy-Zs. út 9.

Telephely: 3100 Salgótarján Bajcsy-Zy. út 9.